Електронско Фактурирање

Прави и праќај фактури до клиенти преку веб

  • Генерирање на PDF фактура спремна за печатење (Види пример)
  • Праќање на фактура по е-пошта со еден клик
  • Додавање вработени во твојата компанија кои ќе имаат пристап
  • Автоматско генерирање на број, датум за плаќање, износ со зборови
  • Уплати, забелешки за фактурите
  • Сето ова е Бесплатно!

Најави се со твоето корисничко име и лозника

 
  Заборавена лозинка
Регистрација
За тестирање најави се
со корисничко име и лозинка: demo